Pubquiz

Gezelligheid, hilariteit en competitie: Dat zijn de sleutelwoorden van de Pubquiz. De Pubquiz is dé ideale manier om een afdelingsborrel op te vrolijken, en een originele en effectieve manier van teambuilding.

De Pubquiz is geen zware kost, maar grenzeloos vermaak voor jong en oud, man en vrouw en voor alle niveaus. De Pubquizmaster zorgt voor een compleet verzorgde quiz, inclusief alle benodigdheden, geluid en prijzen voor de winnaars. En natuurlijk gepresenteerd door een professionele quizmaster. De Pubquiz is geschikt voor gezelschappen vanaf 20 personen. Een quiz bestaat uit een aantal rondes in verschillende categorieën, ondersteund door beeld- en geluidsvragen. Natuurlijk kan de quiz ook in het Engels gepresenteerd worden.

Pubquizmaster

Maatwerk

De quizvragen worden altijd afgestemd op de samenstelling van de deelnemers, en het is mogelijk om een rondje vragen over de bedrijfstak of afdeling in de quiz te verwerken. Desgewenst kunnen de quiz-attributen zoals antwoordformulieren en fotorondes worden voorzien van uw bedrijfslogo.